Bloembinderij Florissant is al jaren een begrip in Purmerend. De winkel van Fred en Claudia Grijpink zit sinds 2009 op het Van Damplein 25. Als ondernemers draaien ze al sinds 1991 mee. Samen met de 4 vaste medewerkers verwelkomen ze u graag. Kom ruiken, genieten en beleven in deze prachtige winkel.

Bij Bloembinderij Florissant worden de bloemen en planten nog rechtstreeks ingekocht op de veilingen. Meerdere dagen per week zit Fred zelf op de klok om zijn assortiment bij elkaar te kopen. Ook de bezorging van uw bestellingen heeft Bloembinderij Florissant in eigen beheer. Dagelijks rijdt er een eigen auto in het verzorgingsgebied Amsterdam, Purmerend, Hoorn, en alle tussenliggende plaatsen. Uiteraard is in overleg alles mogelijk.

Met woonaccessoires voor het gehele huis is Riverdale, fashionable living, de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de bekendste merken in de woonbranche. Naast een eigen webshop, is Riverdale verkrijgbaar in ruim 250 Riverdale Inspiration Shops en Riverdale Inspiration Floors in Nederland, Europa en zelfs landen daarbuiten.

“RIVERDALE IS MODE VOOR HET HUIS EN ONDERDEEL GEWORDEN VAN EEN LIFESTYLE”.

Net als in de mode wisselt de collectie drie maal per jaar en worden de laatste modetrends door een team van designers vertaald naar nieuwe ontwerpen. Op deze manier gaan de collecties altijd met de laatste trends mee en is het eenvoudig en inspirerend om het interieur steeds weer een andere uitstraling te geven.

Bij Bloembinderij Florissant vindt u met name de uitgebreide kaarsenlijn van dit mooie merk.

Bridgewater Candle Company is opgericht in 1998 in Spartanburg, South Carolina en heeft een wereldwijde reputatie op het gebied van mooie kaarsen die prachtig opbranden. Verder heeft Bridgewater een uitgebreide lijn geparfumeerde producten. Bridgewater doneert een deel van elke pot kaars verkoop aan Rice Bowls™, een non-profitorganisatie die als missie heeft om weeskinderen over de hele wereld te voeden.

Wij zijn aangesloten bij de Bloemencadeaubon. Deze cadeaubon is een landelijke cadeaubon die ondertussen door ruim 1000 van onze collega’s door het hele land wordt aangenomen. Een Bloemencadeaubon kunt u heel gemakkelijk opsturen. Wij kunnen hem voor u opwaarderen met een waarde tussen de € 5.00 en € 150.00.

Degene die de cadeaubon ontvangt kan dan bij de plaatselijke bloemist een mooi boeket uitzoeken op het moment dat het hem of haar het beste past.

Een leuk cadeautje voor een bijvoorbeeld een verjaardag. Kijk op www.bloemencadeaubon.nl voor de inleverpunten.

De bloemencadeaubon wordt ook zakelijk meer en meer gebruikt. Het is heel gemakkelijk om met een klein budget toch een groot aantal mensen een attentie te geven. Het kan gebruikt worden als een excuus cadeautje of juist als een felicitatie.

Wij leveren ze graag aan u, ze zijn op voorraad.